Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

A Family

25/11/2019 | Flixfilm

A Family på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Neill Fearnley
Skuespillere: Daphne Zuniga, Dan Payne, Gina Holden
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Kunsthandleren Ditte får sit livs karrieretilbud og vil flytte til New York, indtil hendes alvorligt syge far og hofkonditor i stedet beder hende overtage familiefirmaet.

A Family havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Family på YouTube.Se A Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar