Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

A Family

25/11/2019 | Flixfilm

Se A Family på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Pernille Fischer Christensen
Skuespillere: Jesper Christensen, Lene Maria Christensen, Pilou Asbæk, Anne Louise Hassing
Spilletid: 102 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Kunsthandleren Ditte får sit livs karrieretilbud og vil flytte til New York, indtil hendes alvorligt syge far og hofkonditor i stedet beder hende overtage familiefirmaet.Se A Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Family havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Family:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar