Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Fantastic Fear of Everything

A Fantastic Fear of Everything

15/04/2014 | Ingen kommentarer

Se A Fantastic Fear of Everything på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Crispian Mills, Chris Hopewell(co-director)
Skuespillere: Simon Pegg, Alan Drake, Kiran Shah, Jack Jaikol Situn
Spilletid: 100 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da forfatteren Jack Nife leder efter stof til en bog om mordere fra den victorianske tid, bliver han bange for, at de virkelig forfølger ham, og han bliver agorafobisk.


Se A Fantastic Fear of Everything på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Fantastic Fear of Everything havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Fantastic Fear of Everything ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Fantastic Fear of Everything herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Fantastic Fear of Everything er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Fantastic Fear of Everything stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar