Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Fantastic Fear of Everything

A Fantastic Fear of Everything

15/04/2014 | Flixfilm

Se A Fantastic Fear of Everything på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Crispian Mills, Chris Hopewell(co-director)
Skuespillere: Simon Pegg, Alan Drake, Kiran Shah, Jack Jaikol Situn
Spilletid: 100 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da forfatteren Jack Nife leder efter stof til en bog om mordere fra den victorianske tid, bliver han bange for, at de virkelig forfølger ham, og han bliver agorafobisk.


Se A Fantastic Fear of Everything på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Fantastic Fear of Everything havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Fantastic Fear of Everything ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Fantastic Fear of Everything herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Fantastic Fear of Everything er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Fantastic Fear of Everything stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar