Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Faraway Land

A Faraway Land

19/08/2021 | Flixfilm

Se A Faraway Land på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Veronica Velasco
Skuespillere: Paolo Contis, Yen Santos, Hans Tórgarð
Spilletid: 101 min
Land: Philippines
Sprog: Tagalog, Filipino
IMDb-karakter: 4.5

Handling: På Færøerne møder en gift kvinde en journalist under optagelserne til en dokumentar om filippinske arbejdere, og det bliver starten på en kompliceret kærlighedshistorie.

A Faraway Land havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Faraway Land på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Faraway Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Faraway Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Faraway Land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Faraway Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar