Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Farewell to Ozark

A Farewell to Ozark

29/04/2022 | Flixfilm

A Farewell to Ozark på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Short
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jason Bateman, Skylar Gaertner, Julia Garner
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Jason Bateman, Laura Linney og andre på rollelisten fortæller om seriens figurer og skabere, og om hvad de kommer til at savne mest. Indeholder spoilere.Se A Farewell to Ozark på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Farewell to Ozark havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Farewell to Ozark på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Farewell to Ozark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Farewell to Ozark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Farewell to Ozark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Farewell to Ozark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar