Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Faster Horse

A Faster Horse

01/02/2016 | Flixfilm

Se A Faster Horse på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: David Gelb
Skuespillere: N/A
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: For at fejre Ford Mustangs 50-års jubilæum bringer en bilmekaniker den elskede muskelbil ind i fremtiden og sikrer samtidig dens arv.


Se A Faster Horse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Faster Horse havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Faster Horse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Faster Horse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Faster Horse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Faster Horse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar