Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Few Best Men

A Few Best Men

15/04/2016 | Flixfilm

Se A Few Best Men på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Stephan Elliott
Skuespillere: Laura Brent, Xavier Samuel, Kris Marshall, Kevin Bishop
Spilletid: 97 min
Land: Australia, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Den kommende brudgom ser sit bryllup gå i vasken, da hans barnlige bedste venner, en narkohandler og en vaskeægte vædder kommer ind i billedet.


Se A Few Best Men på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Few Best Men havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Few Best Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Few Best Men:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Few Best Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Few Best Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar