Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Field Full of Secrets

A Field Full of Secrets

01/04/2015 | Flixfilm

Se A Field Full of Secrets på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Charles Maxwell
Skuespillere: Colin Andrews, Francine Blake, Tim Carson, Will Carson
Spilletid: 122 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: To venner går ind i en korncirkel. Den ene bliver ikke påvirket, men den anden beslutter at bygge en UFO med hjælp fra en excentrisk, transseksuel opfinder.


Se A Field Full of Secrets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Field Full of Secrets havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Field Full of Secrets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Field Full of Secrets herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Field Full of Secrets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Field Full of Secrets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar