Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Field Full of Secrets

A Field Full of Secrets

01/04/2015 | Ingen kommentarer

Se A Field Full of Secrets på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Charles Maxwell
Skuespillere: Colin Andrews, Francine Blake, Tim Carson, Will Carson
Spilletid: 122 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: To venner går ind i en korncirkel. Den ene bliver ikke påvirket, men den anden beslutter at bygge en UFO med hjælp fra en excentrisk, transseksuel opfinder.


Se A Field Full of Secrets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Field Full of Secrets havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Field Full of Secrets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Field Full of Secrets herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Field Full of Secrets er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Field Full of Secrets stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar