Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Field Full of Secrets

A Field Full of Secrets

01/04/2015 | Flixfilm

A Field Full of Secrets på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Charles Maxwell
Skuespillere: Colin Andrews, Francine Blake, Tim Carson
Spilletid: 122 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: To venner går ind i en korncirkel. Den ene bliver ikke påvirket, men den anden beslutter at bygge en UFO med hjælp fra en excentrisk, transseksuel opfinder.

A Field Full of Secrets havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Field Full of Secrets på YouTube.Se A Field Full of Secrets på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Field Full of Secrets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Field Full of Secrets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Field Full of Secrets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Field Full of Secrets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar