Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Field in England

A Field in England

01/05/2015 | Ingen kommentarer

Se A Field in England på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, History, Horror, Mystery
Instruktør: Ben Wheatley
Skuespillere: Julian Barratt, Peter Ferdinando, Richard Glover, Ryan Pope
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Dette sort/hvid-drama foregår i det 17. århundredes England og viser, hvilke sære og psykedeliske udfordringer to desertører kommer ud for.


Se A Field in England på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Field in England havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Field in England ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Field in England herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Field in England er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Field in England stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar