Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Field in England

A Field in England

01/05/2015 | Flixfilm

Se A Field in England på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, History, Horror, Mystery
Instruktør: Ben Wheatley
Skuespillere: Julian Barratt, Peter Ferdinando, Richard Glover, Ryan Pope
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Dette sort/hvid-drama foregår i det 17. århundredes England og viser, hvilke sære og psykedeliske udfordringer to desertører kommer ud for.


Se A Field in England på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Field in England havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Field in England ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Field in England herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Field in England er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Field in England stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar