Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Field in England

A Field in England

01/05/2015 | Flixfilm

Se A Field in England på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, History, Horror
Instruktør: Ben Wheatley
Skuespillere: Julian Barratt, Peter Ferdinando, Richard Glover
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Dette sort/hvid-drama foregår i det 17. århundredes England og viser, hvilke sære og psykedeliske udfordringer to desertører kommer ud for.

A Field in England havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Field in England på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Field in England ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Field in England stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Field in England, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Field in England er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar