Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Fine Line

A Fine Line

26/06/2022 | Flixfilm

A Fine Line på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Joanna James
Skuespillere: Michael Anthony, Elena Arzak, Mashama Bailey
Spilletid: 70 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Tag med terrænløber og ekstremskiløber Kilian Jornet og en gruppe ekstraordinære sportsfolk på en betagende rejse gennem alperne.

A Fine Line havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Fine Line på YouTube.Se A Fine Line på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Fine Line ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Fine Line stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Fine Line, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Fine Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar