Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Fistful of Dollars

A Fistful of Dollars

01/03/2016 | Flixfilm

Se A Fistful of Dollars på Netflix

Indspilningsår: 1964
Genre: Drama, Western
Instruktør: Sergio Leone
Skuespillere: Clint Eastwood, Marianne Koch, Gian Maria Volontè, Wolfgang Lukschy
Spilletid: 99 min
Land: Italy, Spain, West Germany
Sprog: Italian, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Clint Eastwood er stjernen og revolvermanden, der accepterer at arbejde for bander i krig og til sidst ender med at sætte dem op mod hinanden.


Se A Fistful of Dollars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Fistful of Dollars havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Fistful of Dollars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Fistful of Dollars herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Fistful of Dollars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Fistful of Dollars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar