Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Fistful of Dollars

A Fistful of Dollars

01/03/2016 | Flixfilm

A Fistful of Dollars på Netflix

Produktionsår: 1964
Genre: Action, Drama, Western
Instruktion: Sergio Leone
Skuespillere: Clint Eastwood, Gian Maria Volontè, Marianne Koch
Spilletid: 99 min
Land: Italy, Spain, West Germany
Sprog: Persian, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Clint Eastwood er stjernen og revolvermanden, der accepterer at arbejde for bander i krig og til sidst ender med at sætte dem op mod hinanden.

A Fistful of Dollars havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Fistful of Dollars på YouTube.Se A Fistful of Dollars på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Fistful of Dollars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Fistful of Dollars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Fistful of Dollars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Fistful of Dollars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar