Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Five Star Life

A Five Star Life

15/12/2017 | Flixfilm

Se A Five Star Life på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Maria Sole Tognazzi
Skuespillere: Margherita Buy, Stefano Accorsi, Fabrizia Sacchi, Gianmarco Tognazzi
Spilletid: 85 min
Land: Italy
Sprog: Italian, French, English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En enlig kvinde i 40'erne med et godt betalt drømmejob spekulerer over sit ensomme liv, og om kærligheden kan være hendes vej til lykken.


Se A Five Star Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Five Star Life (Et femstjernet liv) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Five Star Life (Et femstjernet liv) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Five Star Life herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Five Star Life (Et femstjernet liv) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Five Star Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar