Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Five Star Life

A Five Star Life

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se A Five Star Life på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Maria Sole Tognazzi
Skuespillere: Margherita Buy, Stefano Accorsi, Fabrizia Sacchi, Gianmarco Tognazzi
Spilletid: 85 min
Land: Italy
Sprog: Italian, French, English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En enlig kvinde i 40'erne med et godt betalt drømmejob spekulerer over sit ensomme liv, og om kærligheden kan være hendes vej til lykken.


Se A Five Star Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Five Star Life (Et femstjernet liv) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Five Star Life (Et femstjernet liv) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Five Star Life herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Five Star Life (Et femstjernet liv) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Five Star Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar