Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Fortunate Man

A Fortunate Man

20/04/2019 | Ingen kommentarer

Se A Fortunate Man på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Bille August
Skuespillere: Esben Smed, Katrine Greis-Rosenthal, Benjamin Kitter, Julie Christiansen
Spilletid: 162 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, German
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.


Se A Fortunate Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Fortunate Man (Lykke-Per) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om A Fortunate Man (Lykke-Per) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Fortunate Man herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Fortunate Man (Lykke-Per) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Fortunate Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar