Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Fortunate Man

A Fortunate Man

20/04/2019 | Flixfilm

Se A Fortunate Man på Netflix

Produktionsår: 1972
Genre: Short, Drama
Instruktion: Jeff Perks
Skuespillere: Michael Bryant
Spilletid: 33 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.

A Fortunate Man (Lykke-Per) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Fortunate Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Fortunate Man (Lykke-Per) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Fortunate Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Fortunate Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Fortunate Man (Lykke-Per) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar