Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Fortunate Man

A Fortunate Man

20/04/2019 | Flixfilm

Se A Fortunate Man på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Bille August
Skuespillere: Esben Smed, Katrine Greis-Rosenthal, Benjamin Kitter, Julie Christiansen
Spilletid: 162 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, German
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.


Se A Fortunate Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Fortunate Man (Lykke-Per) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Fortunate Man (Lykke-Per) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Fortunate Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Fortunate Man (Lykke-Per) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Fortunate Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar