Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Fortunate Man

A Fortunate Man

20/04/2019 | Flixfilm

A Fortunate Man på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Bille August
Skuespillere: Esben Smed, Katrine Greis-Rosenthal, Benjamin Kitter
Spilletid: 162 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, German
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.

A Fortunate Man (Lykke-Per) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Fortunate Man på YouTube.Se A Fortunate Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Fortunate Man (Lykke-Per) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Fortunate Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Fortunate Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Fortunate Man (Lykke-Per) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar