Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A French Mistress

A French Mistress

02/12/2021 | Flixfilm

A French Mistress på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Roy Boulting
Skuespillere: Cecil Parker, James Robertson Justice, Ian Bannen
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En ny fransklærerinde skaber kaos på en drengeskole i 1950'ernes England, hvor mange af eleverne får romantiske følelser for hende.

A French Mistress havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A French Mistress på YouTube.Se A French Mistress på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A French Mistress ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A French Mistress stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A French Mistress, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A French Mistress er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar