Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Futile and Stupid Gesture

A Futile and Stupid Gesture

26/01/2018 | Flixfilm

Se A Futile and Stupid Gesture på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Comedy
Instruktør: David Wain
Skuespillere: Frank Gingerich, Morgan Gingerich, Annette O'Toole, Harry Groener
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I et kort liv fyldt med triumf og fiasko skabte medstifteren af National Lampoon, Doug Kenney, et comedy-imperium, der formede popkulturen i 1970'erne.


Se A Futile and Stupid Gesture på Netflix


Læs anmeldelse af A Futile and Stupid Gesture

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Futile and Stupid Gesture (En nytteløs og tåbelig gestus) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Futile and Stupid Gesture (En nytteløs og tåbelig gestus) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Futile and Stupid Gesture herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Futile and Stupid Gesture (En nytteløs og tåbelig gestus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Futile and Stupid Gesture stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar