Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

A Futile and Stupid Gesture

26/01/2018 | Ingen kommentarer

Se A Futile and Stupid Gesture på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Comedy
Instruktør: David Wain
Skuespillere: Frank Gingerich, Morgan Gingerich, Annette O'Toole, Harry Groener
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.8

Resumé: I et kort liv fyldt med triumf og fiasko skabte medstifteren af National Lampoon, Doug Kenney, et comedy-imperium, der formede popkulturen i 1970'erne.


Se A Futile and Stupid Gesture på Netflix


Læs anmeldelse af A Futile and Stupid Gesture

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Futile and Stupid Gesture (En nytteløs og tåbelig gestus) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Futile and Stupid Gesture (En nytteløs og tåbelig gestus) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Futile and Stupid Gesture herunder:Fra premieredatoen (26. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til A Futile and Stupid Gesture (En nytteløs og tåbelig gestus) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at A Futile and Stupid Gesture stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar

Telmore