Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Futile and Stupid Gesture

A Futile and Stupid Gesture

26/01/2018 | Flixfilm

Se A Futile and Stupid Gesture på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Comedy
Instruktør: David Wain
Skuespillere: Frank Gingerich, Morgan Gingerich, Annette O'Toole, Harry Groener
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I et kort liv fyldt med triumf og fiasko skabte medstifteren af National Lampoon, Doug Kenney, et comedy-imperium, der formede popkulturen i 1970'erne.

A Futile and Stupid Gesture (En nytteløs og tåbelig gestus) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Futile and Stupid Gesture på Netflix
Læs anmeldelse af A Futile and Stupid Gesture

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Futile and Stupid Gesture (En nytteløs og tåbelig gestus) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Futile and Stupid Gesture stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Futile and Stupid Gesture, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Futile and Stupid Gesture (En nytteløs og tåbelig gestus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar