Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Gang Story

A Gang Story

15/01/2016 | Flixfilm

Se A Gang Story på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Olivier Marchal
Skuespillere: Gérard Lanvin, Tchéky Karyo, Daniel Duval, Lionnel Astier
Spilletid: 102 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En pensioneret gangster får sit fredelige liv vendt på hovedet, da hans barndomsven og tidligere medsammensvorne kommer ind i hans liv igen.


Se A Gang Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Gang Story havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Gang Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Gang Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Gang Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Gang Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar