Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Ghost Story

A Ghost Story

23/07/2019 | Ingen kommentarer

Se A Ghost Story på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: David Lowery
Skuespillere: Casey Affleck, Rooney Mara, McColm Cephas Jr., Kenneisha Thompson
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Efter et biluheld med dødelig udgang bliver en mands sjæl fanget i det hus, han delte med sin kone, mens dørene til fortiden og fremtiden begynder at åbne sig.


Se A Ghost Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Ghost Story havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Ghost Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Ghost Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Ghost Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Ghost Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar