Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Ghost Story

A Ghost Story

23/07/2019 | Flixfilm

Se A Ghost Story på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: David Lowery
Skuespillere: Casey Affleck, Rooney Mara, McColm Cephas Jr., Kenneisha Thompson
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Efter et biluheld med dødelig udgang bliver en mands sjæl fanget i det hus, han delte med sin kone, mens dørene til fortiden og fremtiden begynder at åbne sig.

A Ghost Story havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Ghost Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Ghost Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Ghost Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Ghost Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Ghost Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar