Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Gift of Miracles

A Gift of Miracles

15/01/2016 | Flixfilm

Se A Gift of Miracles på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Neill Fearnley
Skuespillere: Rachel Boston, Jesse Moss, Andrew Airlie, Sarah-Jane Redmond
Spilletid: 85 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En videnskabsmand vil ikke acceptere noget, der ikke kan bevises, men da han finder en liste, hans afdøde mor har skrevet, bliver han udfordret på sine holdninger.

A Gift of Miracles havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Gift of Miracles på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Gift of Miracles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Gift of Miracles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Gift of Miracles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Gift of Miracles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar