Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Gift of Miracles

A Gift of Miracles

15/01/2016

Se A Gift of Miracles på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Neill Fearnley
Skuespillere: Rachel Boston, Jesse Moss, Andrew Airlie, Sarah-Jane Redmond
Spilletid: 85 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: En videnskabsmand vil ikke acceptere noget, der ikke kan bevises, men da han finder en liste, hans afdøde mor har skrevet, bliver han udfordret på sine holdninger.


Se A Gift of Miracles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Gift of Miracles havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om A Gift of Miracles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Gift of Miracles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Gift of Miracles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Gift of Miracles stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar