Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Girl Like Her

A Girl Like Her

01/09/2016 | Flixfilm

Se A Girl Like Her på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Amy S. Weber
Skuespillere: Hunter King, Lexi Ainsworth, Jimmy Bennett, Amy S. Weber
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Skjult kamera og dokumentaroptagelser på universitets område hjælper et mobbeoffer, der går i selvmordstanker, og nu er rollerne byttet om.


Se A Girl Like Her på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Girl Like Her havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Girl Like Her ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Girl Like Her herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Girl Like Her er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Girl Like Her stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar