Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Good Old Fashioned Orgy

A Good Old Fashioned Orgy

04/03/2015 | Flixfilm

A Good Old Fashioned Orgy på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Alex Gregory, Peter Huyck
Skuespillere: Jason Sudeikis, Leslie Bibb, Tyler Labine
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da Eric hører, at hans familie har planer om at sælge deres hus i the Hamptons, får han en god idé til en allersidste fest: et orgie!

A Good Old Fashioned Orgy havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Good Old Fashioned Orgy på YouTube.Se A Good Old Fashioned Orgy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Good Old Fashioned Orgy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Good Old Fashioned Orgy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Good Old Fashioned Orgy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Good Old Fashioned Orgy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar