Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Good Old Fashioned Orgy

A Good Old Fashioned Orgy

04/03/2015 | Flixfilm

Se A Good Old Fashioned Orgy på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Alex Gregory, Peter Huyck
Skuespillere: Jason Sudeikis, Leslie Bibb, Lake Bell, Michelle Borth
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da Eric hører, at hans familie har planer om at sælge deres hus i the Hamptons, får han en god idé til en allersidste fest: et orgie!


Se A Good Old Fashioned Orgy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Good Old Fashioned Orgy havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Good Old Fashioned Orgy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Good Old Fashioned Orgy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Good Old Fashioned Orgy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Good Old Fashioned Orgy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar