Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Good Rain Knows

A Good Rain Knows

15/07/2016 | Flixfilm

Se A Good Rain Knows på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En arkitekt på forretningsrejse møder ved et tilfælde en veninde fra studietiden og opdager, at deres venskab måske ikke er så platonisk endda.


Se A Good Rain Knows på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Good Rain Knows havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Good Rain Knows ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Good Rain Knows herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Good Rain Knows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Good Rain Knows stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar