Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Good Woman

A Good Woman

04/02/2015 | Flixfilm

A Good Woman på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Drama, Comedy, Romance
Instruktion: Mike Barker
Skuespillere: Helen Hunt, Scarlett Johansson, Tom Wilkinson
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom, Italy, Spain, Luxembourg, United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Mens den forførende Mrs. Erlynne finder sammen med aristokraten Robert Windermere, bliver hans unge skrøbelige brud, Meg, jaget af Lord Darlington.

A Good Woman havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Good Woman på YouTube.Se A Good Woman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Good Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Good Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Good Woman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Good Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar