Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Good Year

A Good Year

01/03/2019 | Flixfilm

Se A Good Year på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Freddie Highmore, Albert Finney, Russell Crowe, Rafe Spall
Spilletid: 117 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French, Russian
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Følg en englænders romantiske udfordringer, da han arver en vingård i Provence, Frankrig, efter sin onkel.


Se A Good Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Good Year havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Good Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Good Year herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Good Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Good Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar