Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Gray State

A Gray State

25/12/2017 | Flixfilm

Se A Gray State på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Erik Nelson
Skuespillere: David Crowley, Komel Crowley, Rani Crowley, Dan Crowley Sr.
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Denne dokumentar dissekerer sagen om en filmskaber, hvis død, sammen med konens og datterens død, antændte konspirationsteorier hos alt-right-bevægelsen.


Se A Gray State på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Gray State havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Gray State ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Gray State herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Gray State er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Gray State stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar