Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Gray State

A Gray State

25/12/2017 | Flixfilm

A Gray State på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Erik Nelson
Skuespillere: David Crowley, Danny August Mason, Alex Jones
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne dokumentar dissekerer sagen om en filmskaber, hvis død, sammen med konens og datterens død, antændte konspirationsteorier hos alt-right-bevægelsen.

A Gray State havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Gray State på YouTube.Se A Gray State på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Gray State ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Gray State stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Gray State, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Gray State er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar