Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Guy Thing

A Guy Thing

22/01/2015 | Flixfilm

Se A Guy Thing på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Chris Koch
Skuespillere: Jason Lee, Julia Stiles, Selma Blair
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Morgenen efter sin polterabend vågner en kommende gom op ved siden af en smuk pige, der ikke er hans forlovede, så nu gør han alt for at holde det skjult.

A Guy Thing havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Guy Thing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Guy Thing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Guy Thing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Guy Thing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Guy Thing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar