Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Haunted House 2

A Haunted House 2

01/01/2016 | Flixfilm

Se A Haunted House 2 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: Michael Tiddes
Skuespillere: Marlon Wayans, Jaime Pressly, Essence Atkins, Gabriel Iglesias
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Marlon Wayans er tilbage i denne fortsættelse til spoof-komedien. Han spiller Malcolm, som prøver at komme videre efter sin kærestes alt for tidlige død.

A Haunted House 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Haunted House 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Haunted House 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Haunted House 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Haunted House 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Haunted House 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar