Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Haunted House

A Haunted House

15/04/2016 | Flixfilm

Se A Haunted House på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: Michael Tiddes
Skuespillere: Marlon Wayans, Marlene Forte, Essence Atkins, David Koechner
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: I denne parodi på Paranormal Activity bliver en fyr rædselsslagen, da kæresten flytter ind, og han opdager, at hun er besat af en ond ånd.


Se A Haunted House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Haunted House havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Haunted House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Haunted House herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Haunted House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Haunted House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar