Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Heavy Heart

A Heavy Heart

15/02/2017 | Flixfilm

Se A Heavy Heart på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Thomas Stuber
Skuespillere: Peter Kurth, Udo Kroschwald, Edin Hasanovic, Atef Vogel
Spilletid: 109 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Længe efter sin storhedstid forsøger en bokser at genoptage forbindelsen med sin datter, efter han er ramt af en dødelig nervecellesygdom.


Se A Heavy Heart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Heavy Heart havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Heavy Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Heavy Heart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Heavy Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Heavy Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar