Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Hijacking

A Hijacking

26/11/2019 | Flixfilm

A Hijacking på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Tobias Lindholm
Skuespillere: Pilou Asbæk, Søren Malling, Dar Salim
Spilletid: 103 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, English, Somali
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Spændingerne stiger, da et dansk fragtskib bliver kapret af somaliske pirater og tilbageholdt, indtil de kan få udbetalt en løsesum på mange millioner.

A Hijacking (Kapringen) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Hijacking på YouTube.Se A Hijacking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Hijacking (Kapringen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Hijacking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Hijacking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Hijacking (Kapringen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar