Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Hijacking

A Hijacking

26/11/2019 | Flixfilm

Se A Hijacking på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Tobias Lindholm
Skuespillere: Pilou Asbæk, Søren Malling, Dar Salim, Roland Møller
Spilletid: 103 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, English, Somali
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Spændingerne stiger, da et dansk fragtskib bliver kapret af somaliske pirater og tilbageholdt, indtil de kan få udbetalt en løsesum på mange millioner.Se A Hijacking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Hijacking (Kapringen) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Hijacking (Kapringen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Hijacking:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Hijacking (Kapringen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Hijacking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar