Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Hijacking

A Hijacking

26/11/2019 | Ingen kommentarer

Se A Hijacking på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Tobias Lindholm
Skuespillere: Pilou Asbæk, Søren Malling, Dar Salim, Roland Møller
Spilletid: 103 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, Swedish, English, Japanese, Somali
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Spændingerne stiger, da et dansk fragtskib bliver kapret af somaliske pirater og tilbageholdt, indtil de kan få udbetalt en løsesum på mange millioner.


Se A Hijacking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Hijacking (Kapringen) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Hijacking (Kapringen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Hijacking herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Hijacking (Kapringen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Hijacking stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar