Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A History Of Violence

A History Of Violence

15/07/2016 | Flixfilm

Se A History Of Violence på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: David Cronenberg
Skuespillere: Viggo Mortensen, Maria Bello, Ed Harris, William Hurt
Spilletid: 96 min
Land: USA, Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Efter at have afværget et røveri bliver en restaurantejer en helt i medierne, men inden længe kommer han i gangsteres søgelys, fordi de tror, han er en anden.


Se A History Of Violence på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA History Of Violence havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A History Of Violence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A History Of Violence herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A History Of Violence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A History Of Violence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar