Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A History Of Violence

A History Of Violence

15/07/2016

Se A History Of Violence på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: David Cronenberg
Skuespillere: Viggo Mortensen, Maria Bello, Ed Harris, William Hurt
Spilletid: 96 min
Land: USA, Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Efter at have afværget et røveri bliver en restaurantejer en helt i medierne, men inden længe kommer han i gangsteres søgelys, fordi de tror, han er en anden.


Se A History Of Violence på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A History Of Violence havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om A History Of Violence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A History Of Violence herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A History Of Violence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A History Of Violence stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar