Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Holy Mess

A Holy Mess

01/12/2020 | Flixfilm

Se A Holy Mess på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Det forlovede par Simon og Oscar inviterer deres konventionelle familier til at holde jul hos sig – og der venter en særlig overraskelse.

A Holy Mess (En forbandet god jul) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Holy Mess på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Holy Mess (En forbandet god jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Holy Mess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Holy Mess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Holy Mess (En forbandet god jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar