Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Home Fireplace: Bright Edition

A Home Fireplace: Bright Edition

22/12/2017 | Flixfilm

Se A Home Fireplace: Bright Edition på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et knitrende bål, en broget gruppe venner og et sjovt eventyr. Den klassiske jul er lige blevet lidt mere magisk.


Se A Home Fireplace: Bright Edition på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Home Fireplace: Bright Edition havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Home Fireplace: Bright Edition ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Home Fireplace: Bright Edition herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Home Fireplace: Bright Edition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Home Fireplace: Bright Edition stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar