Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Horse for Danny

A Horse for Danny

16/05/2019

Se A Horse for Danny på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Family
Instruktør: Dick Lowry
Skuespillere: Leelee Sobieski, Robert Urich, Ron Brice, Gary Basaraba
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: En 11-årig pige og hendes onkel falder for en skønhed af en fuldblodshest i denne hjertevarme familiehistorie. Danielle "Danny" Fortuna flytter ind hos sin onkel Eddie.


Se A Horse for Danny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Horse for Danny havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om A Horse for Danny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Horse for Danny herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Horse for Danny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Horse for Danny stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar