Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A.I. Artificial Intelligence

A.I. Artificial Intelligence

25/03/2015 | Flixfilm

A.I. Artificial Intelligence på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Haley Joel Osment, Jude Law, Frances O'Connor
Spilletid: 146 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I dette dystre Steven Spielberg-drama bliver det avancerede robotbarn David programmeret til at vise betingelsesløs kærlighed.

A.I. Artificial Intelligence havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A.I. Artificial Intelligence på YouTube.Se A.I. Artificial Intelligence på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A.I. Artificial Intelligence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A.I. Artificial Intelligence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A.I. Artificial Intelligence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A.I. Artificial Intelligence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar