Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A.I. Artificial Intelligence

A.I. Artificial Intelligence

25/03/2015 | Flixfilm

Se A.I. Artificial Intelligence på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Haley Joel Osment, Frances O'Connor, Sam Robards, Jake Thomas
Spilletid: 146 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I dette dystre Steven Spielberg-drama bliver det avancerede robotbarn David programmeret til at vise betingelsesløs kærlighed.


Se A.I. Artificial Intelligence på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA.I. Artificial Intelligence havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A.I. Artificial Intelligence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A.I. Artificial Intelligence herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A.I. Artificial Intelligence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A.I. Artificial Intelligence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar