Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A.I.C.O. Incarnation

A.I.C.O. Incarnation

09/03/2018 | Ingen kommentarer

Se A.I.C.O. Incarnation på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Xanthe Huynh, Billy Kametz, Erica Mendez, Allegra Clark
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Alt, Aiko vidste, var en løgn. Nu går hun sammen med et hold dykkere for at nå frem til det sted, hvor Sprængningen begyndte, for at stoppe den og redde sin familie.


Se A.I.C.O. Incarnation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A.I.C.O. Incarnation (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om A.I.C.O. Incarnation (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A.I.C.O. Incarnation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A.I.C.O. Incarnation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A.I.C.O. Incarnation (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar