Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A.K.A Nadia

A.K.A Nadia

29/10/2022 | Flixfilm

A.K.A Nadia på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: Tova Ascher
Skuespillere: Netta Shpigelman, Oded Leopold, Ali Suliman
Spilletid: 115 min
Land: United Kingdom, Israel
Sprog: Arabic, Hebrew
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en koreograf genforenes med en gammel flamme, truer en 20 år gammel hemmelighed med at afsløre hendes sande identitet og knuse hendes nøje opstillede liv.

A.K.A Nadia havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A.K.A Nadia på YouTube.Se A.K.A Nadia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A.K.A Nadia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A.K.A Nadia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A.K.A Nadia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A.K.A Nadia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar