Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Kid in Aladdin’s Palace

A Kid in Aladdin’s Palace

15/12/2013 | Flixfilm

Se A Kid in Aladdin’s Palace på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et pizzabud kommer på et fantastisk eventyr da en ånd beder ham om at redde Aladdin og alle i Arabien fra Aladdin's onde bror.


Se A Kid in Aladdin’s Palace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Kid in Aladdin’s Palace havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Kid in Aladdin’s Palace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Kid in Aladdin’s Palace herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Kid in Aladdin’s Palace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Kid in Aladdin’s Palace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar