Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Kid in Aladdin’s Palace

A Kid in Aladdin’s Palace

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se A Kid in Aladdin’s Palace på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Et pizzabud kommer på et fantastisk eventyr da en ånd beder ham om at redde Aladdin og alle i Arabien fra Aladdin's onde bror.


Se A Kid in Aladdin’s Palace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Kid in Aladdin’s Palace havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Kid in Aladdin’s Palace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Kid in Aladdin’s Palace herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Kid in Aladdin’s Palace er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Kid in Aladdin’s Palace stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar