Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair

A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair

25/08/2022 | Flixfilm

A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Humberto Busto, Pamela Almanza, Norma Pablo
Spilletid: 2 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Stod Florence Cassez bag en kidnapningsring, eller var hun offer for korruption? Denne dokumentar ser nærmere på en af Mexicos mest kontroversielle sager.

A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair på YouTube.Se A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar