Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Knight’s Tale

A Knight’s Tale

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se A Knight’s Tale på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Sci-Fi, Adventure
Instruktør: Roger Young
Skuespillere: Whoopi Goldberg, Michael York, Paloma Baeza, Simon Fenton
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: En væbner giver sig ud for at være en ægte ridder, mens han oplever romantik og deltager i ridderturneringer – og det hele foregår til tonerne af nutidig popmusik.


Se A Knight’s Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Knight’s Tale havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Knight’s Tale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Knight’s Tale herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Knight’s Tale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Knight’s Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar