Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Knight’s Tale

A Knight’s Tale

01/09/2018 | Flixfilm

Se A Knight’s Tale på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Sci-Fi, Adventure
Instruktør: Roger Young
Skuespillere: Whoopi Goldberg, Michael York, Paloma Baeza, Simon Fenton
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En væbner giver sig ud for at være en ægte ridder, mens han oplever romantik og deltager i ridderturneringer – og det hele foregår til tonerne af nutidig popmusik.


Se A Knight’s Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Knight’s Tale havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Knight’s Tale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Knight’s Tale herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Knight’s Tale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Knight’s Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar