Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Korean Odyssey

A Korean Odyssey

22/03/2018 | Flixfilm

Se A Korean Odyssey på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Fantasy, Horror, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seung-gi Lee, Seung-Won Cha, Yeon-Seo Oh, Hong-ki Lee
Spilletid: 75 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En selvoptaget og mytisk skabnings ønske om uovervindelighed giver bagslag, da han møder en kvinde, der kan se overjordiske væsener.


Se A Korean Odyssey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Korean Odyssey (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Korean Odyssey (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Korean Odyssey herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Korean Odyssey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Korean Odyssey (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.3 kommentarer til A Korean Odyssey

 1. elin - kl. 05:41, 01-04-2018:

  jeg er vild med korean odessy….den er sød og sjov, lidt spooky, men sådan kan jeg li det….der bliver nød til at komme en sæson 2….vi kan ikke undvære den….

 2. luca - kl. 20:46, 06-08-2018:

  jeg elsker Korean odessy! den er fantastisk! der har med at komme en sæson 2!!!

 3. Charlotte - kl. 00:45, 24-03-2019:

  Der er mange gode serier fra asien. A Korean Odyssey var virkelig god, med mange sjove personager. Hvis du ikke har set den endnu så er det bare igang😊👍🏼

  Skriv kommentar