Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

A Korean Odyssey

22/03/2018 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2017–
Genre: Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seung-gi Lee, Seung-won Cha, Lee El, Seong-oh Kim
Spilletid: 75 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDB-bedømmelse: 8.5

Resumé: En selvoptaget og mytisk skabnings ønske om uovervindelighed giver bagslag, da han møder en kvinde, der kan se overjordiske væsener.


Se A Korean Odyssey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Korean Odyssey (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Korean Odyssey (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Korean Odyssey herunder:Fra premieredatoen (22. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til A Korean Odyssey er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at A Korean Odyssey (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til A Korean Odyssey

  1. elin - kl. 05:41, 01-04-2018:

    jeg er vild med korean odessy….den er sød og sjov, lidt spooky, men sådan kan jeg li det….der bliver nød til at komme en sæson 2….vi kan ikke undvære den….

    Skriv kommentar