Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero

A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero

15/05/2022 | Flixfilm

A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Francisco Bech
Skuespillere: Silvio Fernández Melgarejo, Eva Fernández, Narci Fernández
Spilletid: 90 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Denne dokumentar tegner et portræt af den spanske musiker Silvio Fernández Melgarejo ved hjælp af koncertoptagelser og interviews med hans nærmeste.Se A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar