Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Land Imagined

A Land Imagined

12/04/2019 | Flixfilm

Se A Land Imagined på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Mystery
Instruktør: Siew Hua Yeo
Skuespillere: Peter Yu, Xiaoyi Liu, Yue Guo, Jack Tan
Spilletid: 95 min
Land: Singapore, France, Netherlands
Sprog: Bengali, English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En betjent i Singapore efterforsker sagen om en forsvunden kinesisk bygningsarbejder, der har tilbragt mange søvnløse nætter med at spille et mystisk videospil.


Se A Land Imagined på Netflix

Anmeldelse: A Land Imagined

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Land Imagined havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Land Imagined ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Land Imagined:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Land Imagined er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Land Imagined stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar