Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A League of Their Own

A League of Their Own

23/08/2017 | Ingen kommentarer

Se A League of Their Own på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Drama, Family, Sport
Instruktør: Penny Marshall
Skuespillere: Tom Hanks, Geena Davis, Lori Petty, Madonna
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: To landsbysøstre slutter sig til en baseball-liga for kvinder, der bliver dannet, da 2. verdenskrig sætter en stopper for professionel baseball.


Se A League of Their Own på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A League of Their Own havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A League of Their Own ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A League of Their Own herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A League of Their Own er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A League of Their Own stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar