Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A League of Their Own

A League of Their Own

23/08/2017 | Flixfilm

Se A League of Their Own på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Drama, Family, Sport
Instruktør: Penny Marshall
Skuespillere: Tom Hanks, Geena Davis, Lori Petty, Madonna
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: To landsbysøstre slutter sig til en baseball-liga for kvinder, der bliver dannet, da 2. verdenskrig sætter en stopper for professionel baseball.


Se A League of Their Own på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA League of Their Own havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A League of Their Own ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A League of Their Own herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A League of Their Own er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A League of Their Own stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar