Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Lion in the House

A Lion in the House

10/11/2020 | Flixfilm

Se A Lion in the House på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary
Instruktør: Steven Bognar, Julia Reichert
Skuespillere: Justin Ashcraft, Adam Ashcraft, Dale Ashcraft, Debbie Ashcraft
Spilletid: 225 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Vi følger i denne dokumentar fem kræftramte børn og deres ukuelige familier igennem seks år, hvor de gennemgår både behandlinger og traumer.

A Lion in the House (En løve i huset) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Lion in the House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Lion in the House (En løve i huset) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Lion in the House (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Lion in the House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Lion in the House (En løve i huset) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar