Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Bit of Heaven

A Little Bit of Heaven

20/12/2014 | Flixfilm

Se A Little Bit of Heaven på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Nicole Kassell
Skuespillere: Kate Hudson, Gael García Bernal, Kathy Bates, Lucy Punch
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Efter at have fået diagnosen dødelig kræft, tror en ung kvinde, at hun har oplevet kærligheden for sidste gang. Men hendes hjerte har andre planer.


Se A Little Bit of Heaven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Little Bit of Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Little Bit of Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Little Bit of Heaven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Little Bit of Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Bit of Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar