Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Bit of Heaven

A Little Bit of Heaven

20/12/2014 | Flixfilm

A Little Bit of Heaven på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Nicole Kassell
Skuespillere: Kate Hudson, Gael García Bernal, Kathy Bates
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter at have fået diagnosen dødelig kræft, tror en ung kvinde, at hun har oplevet kærligheden for sidste gang. Men hendes hjerte har andre planer.

A Little Bit of Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Little Bit of Heaven på YouTube.Se A Little Bit of Heaven på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Little Bit of Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Bit of Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Little Bit of Heaven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Little Bit of Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar