Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Bit of Heaven

A Little Bit of Heaven

20/12/2014 | Ingen kommentarer

Se A Little Bit of Heaven på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Nicole Kassell
Skuespillere: Kate Hudson, Gael García Bernal, Kathy Bates, Lucy Punch
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Efter at have fået diagnosen dødelig kræft, tror en ung kvinde, at hun har oplevet kærligheden for sidste gang. Men hendes hjerte har andre planer.


Se A Little Bit of Heaven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Little Bit of Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Little Bit of Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Little Bit of Heaven herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Little Bit of Heaven er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Bit of Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar