Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Chaos

A Little Chaos

16/02/2023 | Flixfilm

A Little Chaos på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Alan Rickman
Skuespillere: Kate Winslet, Alan Rickman, Stanley Tucci
Spilletid: 117 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En egenrådig ung kvinde hyres til at designe en have på Versailles for Ludvig d. 14. Inden længe er hun fanget i politiske og romantiske komplikationer.Se A Little Chaos på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Little Chaos havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Little Chaos på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Little Chaos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Chaos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Little Chaos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Little Chaos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar