Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Help with Carol Burnett

A Little Help with Carol Burnett

04/05/2018 | Ingen kommentarer

Se A Little Help with Carol Burnett på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Caleb Jeon, Emmersyn Fiorentino, Seane Mele, Robert Timothy Smith
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Comedy-ikonet Carol Burnett vender tilbage til tv med et panel af kvikke – og brutalt ærlige – børn, som hjælper voksne og kendisgæster med at løse deres problemer.


Se A Little Help with Carol Burnett på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Little Help with Carol Burnett herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Little Help with Carol Burnett er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore