Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

A Little Help with Carol Burnett

04/05/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2018–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Carol Burnett, Emmersyn Fiorentino, Rainey Spurlock, Amari McCoy
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Comedy-ikonet Carol Burnett vender tilbage til tv med et panel af kvikke – og brutalt ærlige – børn, som hjælper voksne og kendisgæster med at løse deres problemer.


Se A Little Help with Carol Burnett på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Little Help with Carol Burnett herunder:Fra premieredatoen (4. maj, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til A Little Help with Carol Burnett er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar