Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Help with Carol Burnett

A Little Help with Carol Burnett

04/05/2018 | Flixfilm

Se A Little Help with Carol Burnett på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Caleb Jeon, Emmersyn Fiorentino, Seane Mele, Robert Timothy Smith
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Comedy-ikonet Carol Burnett vender tilbage til tv med et panel af kvikke – og brutalt ærlige – børn, som hjælper voksne og kendisgæster med at løse deres problemer.


Se A Little Help with Carol Burnett på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Little Help with Carol Burnett herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Little Help with Carol Burnett er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar