Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Help with Carol Burnett

A Little Help with Carol Burnett

04/05/2018 | Flixfilm

Se A Little Help with Carol Burnett på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Caleb Jeon, Emmersyn Fiorentino, Charlie Kolsby, Seane Mele
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Comedy-ikonet Carol Burnett vender tilbage til tv med et panel af kvikke – og brutalt ærlige – børn, som hjælper voksne og kendisgæster med at løse deres problemer.

A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Little Help with Carol Burnett på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Help with Carol Burnett (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Little Help with Carol Burnett, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Little Help with Carol Burnett er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar