Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Princess

A Little Princess

24/12/2014 | Flixfilm

A Little Princess på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktion: Alfonso Cuarón
Skuespillere: Liesel Matthews, Eleanor Bron, Liam Cunningham
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Mens Saras far kæmper i Første verdenskrig, kommer hun på kostskole, hvor hun har sine opgør med inspektøren, der prøver at afstive sit selvværd.

A Little Princess havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Little Princess på YouTube.Se A Little Princess på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Little Princess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Princess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Little Princess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Little Princess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar