Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Princess

A Little Princess

24/12/2014 | Ingen kommentarer

Se A Little Princess på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Alfonso Cuarón
Skuespillere: Liesel Matthews, Eleanor Bron, Liam Cunningham, Rusty Schwimmer
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Mens Saras far kæmper i Første verdenskrig, kommer hun på kostskole, hvor hun har sine opgør med inspektøren, der prøver at afstive sit selvværd.


Se A Little Princess på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Little Princess havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Little Princess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Little Princess herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Little Princess er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Princess stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar