Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Princess

A Little Princess

24/12/2014 | Flixfilm

Se A Little Princess på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Alfonso Cuarón
Skuespillere: Liesel Matthews, Eleanor Bron, Liam Cunningham, Rusty Schwimmer
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Mens Saras far kæmper i Første verdenskrig, kommer hun på kostskole, hvor hun har sine opgør med inspektøren, der prøver at afstive sit selvværd.


Se A Little Princess på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Little Princess havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Little Princess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Little Princess herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Little Princess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Princess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar