Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Thing Called First Love

A Little Thing Called First Love

28/10/2019 | Ingen kommentarer

Se A Little Thing Called First Love på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Wei Chai, Jin Mai Jaho, Kuan-lin Lai, Bowen Wang
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En genert studerende med talent for at tegne falder for en musikalsk klassekammerat og begiver sig ud på en rejse, hvor hun lærer sig selv at kende.


Se A Little Thing Called First Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Little Thing Called First Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Little Thing Called First Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Little Thing Called First Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Little Thing Called First Love er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Thing Called First Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar