Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Thing Called First Love

A Little Thing Called First Love

28/10/2019 | Flixfilm

A Little Thing Called First Love på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jinmai Zhao, Runze Wang, Kuan-lin Lai
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En genert studerende med talent for at tegne falder for en musikalsk klassekammerat og begiver sig ud på en rejse, hvor hun lærer sig selv at kende.

A Little Thing Called First Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Little Thing Called First Love på YouTube.Se A Little Thing Called First Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Little Thing Called First Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Thing Called First Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Little Thing Called First Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Little Thing Called First Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar