Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Little Thing Called First Love

A Little Thing Called First Love

28/10/2019 | Flixfilm

Se A Little Thing Called First Love på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Wei Chai, Jin Mai Jaho, Kuan-lin Lai, Bowen Wang
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En genert studerende med talent for at tegne falder for en musikalsk klassekammerat og begiver sig ud på en rejse, hvor hun lærer sig selv at kende.


Se A Little Thing Called First Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Little Thing Called First Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Little Thing Called First Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Little Thing Called First Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Little Thing Called First Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Little Thing Called First Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar