Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Love So Beautiful

A Love So Beautiful

01/03/2021 | Flixfilm

A Love So Beautiful på Netflix

Produktionsår: 2020–2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Joo-yeon So, Kim Yo-han, Hoi-Hyeon Yeo
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Kærligheden er både svær og skøn for en vildt forelsket teenagepige, hvis forhold til naboens søn ændrer karakter, som de bliver ældre.

A Love So Beautiful (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Love So Beautiful på YouTube.Se A Love So Beautiful på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Love So Beautiful (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Love So Beautiful (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Love So Beautiful, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Love So Beautiful er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar