Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Love Song for Latasha

A Love Song for Latasha

21/09/2020 | Flixfilm

Se A Love Song for Latasha på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short, Biography, Drama
Instruktør: Sophia Nahli Allison
Skuespillere: Brittany Hudson
Spilletid: 19 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Drabet på Latasha Harlin udløste optøjerne i Los Angeles i 1992. Denne dokumentar fortæller historien om den 15-åriges liv og drømme.Se A Love Song for Latasha på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Love Song for Latasha havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Love Song for Latasha ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Love Song for Latasha:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Love Song for Latasha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Love Song for Latasha stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar